Start verkoop fase 4 Liesdaal Maren-Kessel

01
feb

Aankondiging

Op vrijdag 1 februari 2019 start de verkoop van de vierde fase van nieuwbouwplan Liesdaal. Deze fase omvat 6 riante twee-onder-één-kapwoningen, gelegen op de bouwnummers 15 t/m 20, aan de Veldleeuwerik in Maren-Kessel.

Tijdens de start verkoop ben je vanaf 14.00 tot 18.00 uur van harte welkom bij de makelaars om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Ook is vanaf 1 februari a.s. de brochure via www.woneninliesdaal.nl te downloaden.

Op zaterdag 2 februari 2019 kun je daarnaast op afspraak de bouwplaats bekijken. De eerste twee fasen van het plan zijn namelijk al gerealiseerd en de derde fase is momenteel in aanbouw. Hiermee krijg je alvast een goede indruk van de woonomgeving. Neem dus gerust contact op met de makelaars en plan je bezichtiging.

We ontmoeten je graag op vrijdag 1 februari en/of zaterdag 2 februari a.s. Ons team staat voor je klaar!

Start verkoop Liesdaal Maren-Kessel

  • Vrijdag 1 februari 2019 inloop vanaf 14.00 tot 18.00 uur bij de makelaars
    - Cheizoo Makelaardij, Hertogin Johannasingel 38 in Oss
    - Kompas Makelaardij, Het Wielsem 10 in ‘s-Hertogenbosch
  • Zaterdag 2 februari 2019 op afspraak op de bouwplaats aan de Veldleeuwerik in Maren-Kessel
Inschrijfprocedure
Op de verkoop van de woningen is een verkoopprocedure van toepassing. Bij interesse dien je het inschrijfformulier in te vullen en deze vóór maandag 11 februari 2019 09.00 uur in te leveren bij één van de makelaars. Het inschrijfformulier is vanaf de start verkoop te downloaden op www.woneninliesdaal.nl en is uiteraard ook verkrijgbaar bij de makelaars.